За нас

Добре дошли в образователен център
за деца над 6 години
“Питанка и Точица”

Нашата дейност включва целодневна и полудневна ученическа занималня, интерактивни езикови курсове, творчески работилнички, занимания с йога и занимания сред природата.
Екипът ни е добре запознат с трудностите и предизвикателствата свързани с училищната дейност, които децата срещат ежедневно. Именно поради тази причина с методиката ни на преподаване се стремим да „преведем” знанията от света на порасналите на разбираем за децата език, да им помогнем в създаването на приятелства и в изграждането на умения за работа в екип.
За да постигнем това, в работата си с децата използваме много игрови
ситуации, защото чрез играта те се научават да спазват правила и успяват да учат новото по забавен и естествен начин. Така гарантираме не само успешни резултати, но и създаваме уютна обстановка и спокойна атмосфера за учене и игра.

 

Комбинирайки ученето с игра, ние успяваме да поддържаме будно детското любопитство към света и да подкрепяме изследователя у детето. Така превръщаме учебната дейност от монотонно задължение в интересна част отдетския ден.
В „Питанка и Точица” уникалността и индивидуалните качества на всяко еднодете се уважават и развиват. Същевременно ние окуражаваме и създаваме условя за успешна работа в екип.

Създаваме чудесна атмосфера, където да насърчаваме ежедневното развитие на децата в обстановка, в която да се чувстват като у дома.

С фокус към знанието

Нашата мисия е да подготвим качествено уроците за вашите деца, така че на следващия ден те да бъдат уверени в своите знания.

Творчески работилнички,

Това е начин не само да приковем вниманието на детето, но и отлично средство да развием тяхната фина моторика и креативност

Йога

Да се впуснем в света на йогата и подобрим състоянието на духа и тялото на децата ни

Спорт, игри... сред природата

Спорт, игри и свободни занимания, организирани в самостоятелна зала от 70 кв.м. на територията на учебния център;

Библиотека

Обособена зона за релакс с библиотека и възможност за разнообразни образователни игри;

.......и още

Здравословно обедно меню и достъп до пресни плодове и вода.